Modalitati de plata

1. Plata ramburs (la livrare, in numerar sau prin card, eventual):

Vă rugăm să notati cu atentie adresa de livrare și momentul zilei în care curierul va găsi în mod cert o persoană îndreptățită să preia comanda. Suma trecuta pe factura contine si taxa de transport, iar aceasta se va achita curierului in momentul in care veti prelua marfa. Dacă la momentul preluarii observati neregului cu privire la produsul/produsele comandate, atunci nu ridicati comanda, ci trimiteți-o înapoi prin curier.

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra de anvelope sau jante, direct la curier. Plata se face integral si in LEI. In functie de firma de curierat, se poate achita eventual si prin card bancar.

2. Plata prin ordin de plata (OP)

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii de anvelope sau jante, veti primi pe mail confirmarea de comanda ce poate servi si de factura proforma pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar.  Dupa aceasta confirmare a achitarii comenzii in contul nostru, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.

Modalitati de livare

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare cu sumarul acesteia. Colegii nostri vor lua legatura cu dvs, cu privire la confirmarea comenzii. Dupa confirmare marfa va fi facturata si va pleca catre dumneavoastra prin curier sau cu una din masinile noastre de distributie.

Livrarea se face prin curierat rapid oriunde in tara!

Puteti verifica statusul comenzii dvs pe site-ul firmei de curierat in baza AWB-ului trimis de noi  primit prin SMS.

O alta posibilitate este sa stabiliti cu firma de courerat ridicarea comenzii direct de la sediul firmei.

In perioada sezoanelor exista posibilitatea ca livrarea sa prezinte intarzieri din cazul numarului foarte mare de comenzi. Veti fi informat cu privire la timpul maxim de livrare.

Main Menu

× Ai o intrebare?