Anvelopele si jantele cumparate de la Anvelope-Nemo.ro se pot achita prin urmatoarele modalitati:

  1.  Plata ramburs (la livrare, in numerar sau prin card, eventual):
    • Vă rugăm să notati cu atentie adresa de livrare și momentul zilei în care curierul va găsi în mod cert o persoană îndreptățită să preia comanda. Suma trecuta pe factura contine si taxa de transport, iar aceasta se va achita curierului in momentul in care veti prelua marfa. Dacă la momentul preluarii observati neregului cu privire la produsul/produsele comandate, atunci nu ridicati comanda, ci trimiteți-o înapoi prin curier.
    • Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra de anvelope sau jante, direct la curier. Plata se face integral si in LEI. In functie de firma de curierat, se poate achita eventual si prin card bancar.
  2. Plata prin ordin de plata (OP)
    • Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii de anvelope sau jante, veti primi pe mail confirmarea de comanda ce poate servi si de factura proforma pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar. Dupa aceasta confirmare a achitarii comenzii in contul nostru, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare cu sumarul acesteia. Colegii nostri vor lua legatura cu dvs, cu privire la confirmarea comenzii. Dupa confirmare marfa va fi facturata si va pleca catre dumneavoastra prin curier sau cu una din masinile noastre de distributie.

Livrarea se face prin curierat rapid oriunde in tara!

Puteti verifica statusul comenzii dvs pe site-ul firmei de curierat in baza AWB-ului trimis de noi  primit prin SMS.

O alta posibilitate este sa stabiliti cu firma de courerat ridicarea comenzii direct de la sediul firmei.

In perioada sezoanelor exista posibilitatea ca livrarea sa prezinte intarzieri din cazul numarului foarte mare de comenzi. Veti fi informat cu privire la timpul maxim de livrare.

Orice produs cumparat poate fi returnat in termen de 14 zile de la data achizitiei, daca este in aceeasi stare in care a fost primit (nemontat). Banii vor fi returnati in termen de la 5 zile lucratoare de la solutionarea returului (maxim 14 zile).

COSTURILE DE LIVRARE PENTRU ANVELOPE-JANTE COMANDATE SUNT:

Pentru fiecare anvelopa sau janta cumparata de la www.anvelope-nemo.ro se percepe o taxa de transport in valoare de 14 lei (TVA inclus).

INFORMATII LIVRARE ANVELOPE-NEMO

Produsele comandate vor fi livrate prin courier in decurs de 24-48 ore, dupa confirmarea telefonica!

Timpul nostru mediu de livrare este de 24 ore de la primirea comenzilor .

Main Menu

× Ai o intrebare?